Technowood la Târgul Demo Metal 2023

În noiembrie 2023 am participat la Demo Metal Brașov, evenimentul etalon dedicat tehnologiilor de prelucrare a metalului în România.

Dacă până acum numele nostru era sinonim cu distribuția și ascuțirea de scule profesionale pentru industria lemnului, de curând am făcut primii pași în domeniul metalelor. În urma unei investiții de 1.4 milioane de euro, ne-am crescut capacitățile de producție și ascuțire, iar acum ascuțim la standarde industriale pânze circulare HSS și freze elicoidale din carbură.

Anul acesta, ediția a 6-a Demo Metal Brașov s-a organizat la Lux Divina, în perioada 7-10 noiembrie și a acoperit întregul spectru dedicat prelucrării metalului: echipamente CNC, echipamente pentru prelucrarea tablei, echipamente și tehnologii pentru sudură, scule pentru toate tipurile de prelucrări, roboți și automatizări, echipamente pentru prelucrare aditivă, tehnologii și software pentru digitalizarea producției, echipamente de filtrare și exhaustare, echipamente de protecție etc. (sursa: https://www.agerpres.ro/ots/2023/10/31/demo-metal-din-nou-la-brasov–652105)

În cadrul celor 4 zile de târg, am descoperit noutățile din industrie și am făcut cunoștință cu comunitatea industrială locală și am prezentat ce putem face în atelierul nostru cu:

ABM PNK-AC-CNC 
Mașina ABM PNK- AC-CNC pentru ascuțirea pânzelor circulare HSS       Mașina NORDUSTENSILI pentru ascuțirea frezelor elicoidale din carbură

Te invităm să urmărești videoclipul pentru mai multe detalii: https://fb.watch/oKVgKIND2I/