Am inaugurat una dintre cele mai performante ascuțitorii din România
Primesc înapoi exact sculele pe care le-am trimis? De câte ori am ascuțit fiecare sculă? Mi se vor livra sculele la timp? Care sunt cotele exacte ale sculei după ascuțire?
Aceste 4 întrebări nu vor mai fi motiv de îngrijorare atunci când trimiteți sculele la ascuțit la Technowood.
1. Cum știu că am primit înapoi sculele pe care le-am trimis la ascuțit?
Softul nostru de management inscripționează laser fiecare sculă în parte cu un cod unic de identificare. Acesta definește proprietarul, tipul de sculă și nevoile ei de ascuțire. Astfel, nu veți avea nicio îndoială că sculele pe care le primiți vă aparțin.
2. Pot afla de câte ori a fost ascuțită fiecare sculă?
Da, pe lângă trasabilitate, softul nostru de management al sculelor generează un raport automat ce conține numărul de ascuțiri, eventualele defecte apărute în timp și noul diametru al sculei după ascuțire. Acest raport va fi livrat împreună cu sculele, după ascuțire.
3. Cât de mari vor fi pierderile după fiecare ascuțire?
Pierderile sunt reduse la minimum datorită utilajelor de ultimă generație și a tehnicii moderne de ascuțire. Aparatura noastră ascute atât pe așezare cât și pe degajare, pentru minimum de uzură a sculei și o ascuțire de calitate, mult mai rezistentă în timp. În plus, performanțele sculei ascuțite la noi se vor apropia de cele ale unei scule noi.
4. Voi primi sculele la timp?
Datorită sistemului performant de management al ascuțitoriei, vă putem spune cu precizie ziua în care vor fi gata sculele dumneavoastră. Dacă întârziem mai mult de 48h, vă ascuțim sculele gratis.
În plus, fiecare sculă va fi înapoiată protejată în ceară roșie. Nu doar pentru protecția sculei, ci și a manipulatorului.
Nu doar trasabilitate și management al sculelor, dar și ascuțiri de calitate, fără pierderi
Ascuțirea o facem atât pe așezare cât și pe degajare pentru a obține cele mai bune rezultate și asigurarea unghiurilor optime de lucru pentru scule. Astfel veți avea pierderi minime de material la ascuțire și creșterea numărului de ascuțiri posibile pentru fiecare sculă, uzură minimă în exploatare, durată mai mare de lucru până la următoarea ascuțire, toate pentru a păstra constante performanțele sculei.
0 comments
Write a comment